Ma 2018.Április 21.  Konrád napja van.


Domain regisztráció:
Az Intronet hivatalos (akkreditált) domain regisztrátorként közvetlenül jogosult .hu végződésű domain neveket regisztrálni. Ezáltal alacsony árakat és gyors ügyintézést tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

A regisztráció elindításához töltse ki az alábbi igénylő adatlapunk! Ez kb. 2-3 percet vesz igénybe, egyéb teendője nincs!

Az adatlap kitöltése után megrendelését feldolgozzuk és az abban megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza a részletes számlaadatokat is (végösszeg, bankszámlaszám, megjegyzés rovat, stb.)

A .hu végű domain nevek foglaltságát itt ellenőrizheti:  Szabad domain kereső Itt

Domain- és tárhely igénylő adatlap

Regisztrálandó domain név:
Rendel hozzá tárhely csomagot? Nem, tárhely nélkül kérem a domaint!
Igen, az Alap csomagot kérem! (500Mb)
Igen, a Pro csomagot kérem! (2000Mb)
Igen, az Extra csomagot kérem! (4000Mb)
Egyedi tárhelyigényem van, amit a Megjegyzés rovatban részletezek
Megrendelő (tulajdonos) teljes neve:
Megrendelő lakcíme
(cég esetén székhelye):
Megrendelő személyi igazolvány száma (cég esetén adószáma):
Megrendelő (tulajdonos) e-mail címe:
Az e-mail cím helyes megadása elengedhetetlen a megrendeléshez! Visszaigazolást erre a címre küldünk.
Megrendelő telefonszáma:
Számlázási címe:
Levelezési címe:
Kapcsolattartó neve
(ha különbözik a megrendelőtől)
Kapcsolattartó lakcíme
(ha különbözik a megrendelőtől)
Kapcsolattartó telefon száma
(ha különbözik a megrendelőtől)
Kapcsolattartó e-mail címe
(ha különbözik a megrendelőtől)
Egyéb megjegyzés, üzenet:
 


Néhány kalkuláció a gyakoribb megrendelésekre:


-> 1db .hu domain regisztráció: 2200Ft+Áfa = 2794Ft
-> 1db .hu domain regisztráció + Alap csomag: (2200Ft+4800Ft)+Áfa = 8890Ft
-> 1db .hu domain regisztráció + Pro csomag: (2200Ft+12000Ft)+Áfa= 18034Ft

Az Áfa mértéke 27%


Általános tudnivalók:


A regisztráció elindításakor a domain névhez egy időbélyeg is társul, amely biztosítja, hogy a bejegyezhetőség eldöntéséig elsőbbséget élvezzen az, aki előbb adta be az igényt.
A domain név bejegyzésének egyik lényeges feltétele a regisztrációs díj megfizetése. Ennek megérkezte vagy sürgős esetben a befizetés igazolása után közvetlenül technikailag is lehetővé tesszük a bejegyzést és ezzel a domain név az ISZT (Internet Szolgáltatók Tanácsa) elé kerül elbírálásra. A befizetés elmaradása a domain igény törlését vonja maga után. Minden olyan elbírálásra küldött domain név, amely megfelel a domain regisztrációs szabályzat kritériumainak 2-3 napon belül bejegyezésre kerül (pl. nem védjegy -ha mégis akkor igazolja jogosultságát az igénylő-, nem településnév, az igénylő minden szükséges adatot megadott, stb...) .
A benyújtott domain igények több, mint 99%-át pozitívan bírálják el, a vitatott esetek pedig általában már a beadás pillanatában látszanak, erről ilyenkor külön értesítjük az igénylőt.

A .hu domain regisztráció első díja 2 évre vonatkozik, ezt követően évente szükséges a regisztrációt meghosszabbítani. Külföldi ill. nemzetközi domain nevek (például .com, .net, .info) esetében általában 1 évre szól a regisztráció és szintén évente szükséges hosszabbítani.
A hosszabítási díj mindig az évforduló lejárta előtt esedékes, melyről számlát küldünk. A hosszabbítás egyetlen szükséges feltétele a regisztrációs díj megfizetése a fordulónapig. A regisztrációs számla késedelmes befizetése akár a domain név elvesztéséhez is vezethet, azonban előbb egy törlés előtti parkolás állapotába kerül, mely időszak alatt a domain név már nem használható, viszont a tulajdonjog megmarad további 60 napig. Ha ezen időszak alatt beérkezik a regisztrációs díj, akkor a domain név újra az eredeti tulajdonos használatába kerül vissza, egyébként felszabadul.
A domain név regisztráció díját ezért nyomatékosan kérjük időben kiegyenlíteni, hogy a fent részletezett eljárást és az azzal járó kockázatokat, ill. költségeket el lehessen kerülni!

Tárhely csomagjaink* :

SzolgáltatásokAlap csomagPro csomagExtra csomag
DNS szolgáltatás (dns1, dns2)
Webtárhely mérete500 MB2000 MB4000 MB
WebMail felület
E-mail postafiókok száma2 db.5 db.10 db.
E-mail tárhely+600 MB+1500 MB+3000 MB
E-mail aliasok száma21020
Spam- és vírus-szurés
PHP, CGI, Perl használat
MySQL adatbázis használat+ 2500 Ft/év
Professzionális webstatisztika
Biztonságos FTP hozzáférés
A csomag ára4.800Ft/év12.000Ft/év 19.000Ft/év
* Áraink az Áfát (27%) NEM tartalmazzák!A tárhely csomagokban szereplő DNS szolgáltatás a domain nevek elsődleges és másodlagos nameserverének biztosítását jelentik, amelyek szükségesek a domain regisztrációjához és a rendeltetésszerű használatához is.

Aki csupán domaint szeretne regisztrálni és fenntartani, annak elegendő a regisztrációs költségekkel számolnia (.hu esetében nettó 2200Ft az első két évre , utána minden meghosszabbított év nettó 1760 Ft), a DNS-eket és az esetleges átirányítást ingyenesen adjuk hozzá.

A domain regisztráció és a tárhely biztosítás egymástól elkülönülő szolgáltatások, melyek együttes igénybevételekor a díjaik összeadódnak.