Ma 2018.Április 21.  Konrád napja van.


Portfólió
saját üzemeltetésű weboldalak


Országos Szállásajánló

Népszerű belföldi szálláskereső oldal. Adatbázisában jelenleg több, mint 1700 szálláshely található, amely az egyszerűbb falusi magánszállásokat és a luxus szállodákat egyaránt magában foglalja. A keresés hely szerint történik, 2-3 kattintással bármelyik szállás elérhető.

www.szallasajanlo.hu

LinkManager hirdető rendszer

Egyedülálló szöveges link kezelő rendszer, amely a tartalaomszolgáltatóknak bevételi lehetőséget és nagy arányú reklámot biztosít, míg a hirdetőknek lehetősége nyílik teljesítmény alapú reklámozásra, ahol a megjelenést ingyen adjuk, csupán az átkattintások, vagyis az érkeztetett látogatók után számolunk fel hirdetési díjat.

www.linkmanager.hu

ReklámCsere weboldal hálózat

Több mint 5600 tagot számláló weboldalhálózattal rendelkezik. Napi több millió reklámot jelenít meg a rendszer, amely jelentősen elősegíti a kihasználatlan reklámfelületek hasznosulását. A reklámcsere szolgáltatás mellett lehetőség nyílik átkattintás alapú hirdetések feladására is 25Ft+Áfa/átkattintás áron. A fizetett hirdetést engedélyező tartalomszolgáltatók a reklámbevételekből magas jutalékot kapnak.

www.reklamcsere.hu